ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
H SABO-ΜOSCHIDIS ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1985 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ.

Έπειτα από πολυετή εμπειρία στον χώρο, αποστολή της εταιρείας είναι η απόλυτη και αξιόπιστη ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών για τον έλεγχο και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας. Έχοντας άριστες συνεργασίες με εταιρείες καταξιωμένες στον χώρο μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών και για την κάλυψη των προαναφερθέντων, για βιομηχανική χρήση.

Η SABO-MOSCHIDIS από το Φεβρουάριο του 2013 έχει περάσει στα χέρια της 2ης γενιάς και έτσι η πείρα συναντά την τεχνογνωσία και τις νέες ιδέες. Η εταιρεία καλύπτει εξολοκλήρου τις ανάγκες της στην κατασκευή μεταλλικών μερών, εσωτερικών και εξωτερικών, απλών και ανοξείδωτων καθώς επίσης διαθέτει και μια γκάμα άνω των 400 ειδών, μεταλλικών ηλεκτρικών πινάκων.

Η SABO-MOSCHIDIS δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Βαλκάνια με επικείμενη την επέκταση της και σε περισσότερες χώρες Η εμπειρία μας στα φωτοβολταϊκά πάρκα που φτάνει το σύνολο των 31 megawatt έχει ανεβάσει τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες της εταιρείας στον τομέα της ενασχόλησης με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η SABO-MOSCHIDIS μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει αυτό που σκέφτεστε.


UP